Recensioner


NR1. 100% Whey

whey_gold_100Gold Standard 100% Whey från Optimum Nutrition är kanske det enskilt mest populära proteintillskott som någonsin skapats. Förtjänar det all hype och berömmelse? Ja det gör den!
100% Whey har fått www.BodyBuilding.com “Bästa Protein of the Year” utmärkelsen för 8 år i rad. Japp. Den har varit på toppen så länge! Vassleproteinisolat är den renaste formen av vassle, som ger en snabb matsmältning och absorption för optimal protein leverans. Denna produkt ger 24 gram av det väsentliga protein  i varje portion, med bara 3 kolhydrater, 1 gram fett, och bara 120 kalorier. Inte bara det utan också aminosyror, bland de tre mest värdefulla BCAA: leucin, isoleucin och valin. Dessa näringsämnen, tillsammans med glutamin ger stöd i en snabb muskelåterhämtning.

Gold Standard 100% Whey protein som är utsökt, prisvärd och effektiv. Det finns bokstavligen över 15 + olika smaker att välja mellan. Om de alla smakar lika bra som mjölkchoklad, så det är naturligtvis en självklarhet du kommer finna en smak du kommer gilla. Proteinet och dess BCAA profil är så mycket bättre och tillfredsställande än alla andra proteintillskott på marknaden.

_svenskt_kosttillskott whey 100 1

NR2. Micro Whey Active

micro_whey_active_selfSelf Omninutrition som tillverkar denna wheyprodukt har verkligen lyckads bra. Nej inga utmärkelser likt den ohotade ettan 100% Whey men ack ett så bra Whey 100 kosttillskott. Många underbara smaker gör att du kommer hitta en riktigt favorit. Priset är dessutom riktigt bra, endast 199kr för ett kilo!

NR3. Whey-100 Star Nutrition

whey 100 starStar nutritions flaggskepp Whey-100 är förmodligen Sveriges mest sålda whey 100 protein. Detta är 100% isolerat och innehar ett riktigt lågt fettvärde. Är du laktoskänslig är det ett klokt val att välja denna whey-100 före Star Nutritions andra storsäljare whey-80 då 100 innehåller mindre laktos. Har du inte testat än är det hög tid nu!